DENEME SINAVI 7 MART 2024

Öğrencilerimizin seviyelerini takip etmek, gelişimlerini izlemek ve eksikliklerine önlem almak amacıyla 5,6,7,8. sınıf öğrencilerimize GENEL DENEME SINAVILARI yapılacağı daha önce açıklanmıştı.

Öğrencilerimizin başarılı olmalarını amaç edinen Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu Yönetimi ve Öğretmenleri olarak; Çok Faydalı olacağını düşündüğümüz bu DENEME SINAVLARI I. dönem 1 tane, II. dönem 2 tane olacak şekilde planlanmıştı.

Ayrıca LGS Sınavına hazırlanan 8 SINIF öğrencilerimizin, sık sık soru çözmesi önem arz ediyor. Gerçek sınavın provası görevi gören deneme sınavları; kendini test etmeye, kaygı durumunu ve stresi yönetmeye de yardımcı oluyor. Bu nedenle 8. Sınıf öğrencilerimize ayrıca 8 adet ek deneme sınavı yapılacaktır.

Bu planlama dahilinde ilk deneme sınavımı 14 ARALIK 2023 PERŞEMBE günü yapıldı. İkinci GENEL DENEME SINAVI 7 MART 2024 PERŞEMBE günü yapılacaktır.

Öğrencilerimize başarılar diler, Emek ve gayretlerinden dolayı Öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 05:50 - Görüntülenme: 568