ULUSLARARASI RESİM YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDUK.

Pınar, 38 yıldan bu yana geleneksel olarak KKTC Almanya gibi yabancı ülkeler de dahil olmak üzere yurt çapında ´Gelecekte sanatıyla bize ışık tutacak sanatçıları belirlemek amacıyla ilk ve ortaokul öğrencileri arasında resim yarışması düzenlemektedir.
Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu 7-H sınıfı öğrencisi Muhammed Said Özen, Uluslararası çapta bir yarışmada birincilik derecesi alarak okulumuza bu gururu yaşatmıştır.
Öğrencimizi ve görsel sanatlar öğretmenimiz Esra Elçi’yi tebrik ediyor bu ödülün yeni başarılara vesile olmasını diliyoruz.

14.05.2019 223

14-05-2019

Adres:
Yenibosna Merkez Mahallesi Ziya Taşkent Sokak No5 Yenibosna Bahçelievler / İstanbul / Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi Karşısı, 98 B, 31, 31 E Otobüsleri Okulumuz Yakınından geçer.

e-Posta Göndermek İçin Tıklayın