İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu

VELİ TOPLANTISINA DAVETLİSİNİZ

18 Şubat Pazar günü okulumuzda genel veli toplantısı yapılacaktır.

Yapılacak olan veli toplantısında velilerimiz çocuğunun okuduğu sınıfta toplanacak olup derslerine giren tüm öğretmenler toplantıya katılacaktır.

Velilerimiz öğrencilerimizin oturduğu sıralara oturarak kendi öğrenciliğini hatırlayarak aynı zamanda öğrencilerimizi anlamaya çalışacaktır.

Velilerimiz sınıfta sabit kalarak sınıflarımızın dersine giren tüm öğretmenlerimiz sırası ile sınıflara dolanarak velileri çocukları hakkında bilgilendirme yapıp aynı zamanda velilerimizin önerileri alınacaktır.

5.sınıflar ve 8.sınıflar için Saat 12.00 da başlayacak olan toplantıda;

Velilerimiz önce konferans salonunda toplanıp, okul idaresi ve okul aile birliği olarak gerekli açıklamalarda yaptıktan sonra öğrencilerimizin sınıfına gidip, orada sınıfın dersine giren tüm şube öğretmenleri ile görüşme imkânı bulacaklar.

6.sınıflar ve 7.sınıflar için Saat 13.00 da başlayacak olan toplantıda;

ÖĞRENCİLERİMİZİ GÜZEL BİR GELECEĞE HAZIRLAMAK ADINA TÜM VELİLERİMİZİ TOPLANTIYA KATILMASINI ÖNEMLE ARZ EDERİZ.

VELİ TOPLANTISI TAKVİMİ

SINIF