MODEL UÇAK YARIŞMASINDA DERECE ALDIK

Türkiye Hava Sporları Federasyonu’nun 4 Mart 2018 Pazar günü Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonunda düzenlemiş olduğu FF Salon Türkiye Şampiyonası 1. Etap yarışmasına okulumuz havacılık kulübü olarak katıldık. Başlangıç Düzey Çubuk gövde kategorisinde yarışmaya katılan öğrencilerimiz Model Uçak Rehber Öğretmenimiz Mehmet Sertkaya eşliğinde yarışma şartnamesine uygun olarak uçaklarını yaptılar. Yarışmada başarılı uçuşlar gerçekleştiren Yıldızlar Takımımız Kendi kategorilerinde Bireyselde ilk üçe girdiler. Takım sıralamasında ise birincilik ve üçüncülük kupasının sahibi oldular.  Okulumuza 3 madalya ve 2 kupa ile dönüp gurur yaşattılar. Model Uçak Rehber Öğretmenimiz Mehmet Sertkaya’yı ve takımdaki tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

09-03-2018

Bireysel Sıralamada           1. Yasin Akça(7E) – Madalya

2. İsmail Furkan Yazıcıoğlu(7E)  – Madalya

3. Samet Efe Karahan(7D)  – Madalya       aldı.

Takım Sıralamasında ise  Birincilik Kupasını   1. Yasin Akça(7E)

2. İsmail Furkan Yazıcıoğlu(7E)

3. Samet Efe Karahan(7D)    isimli öğrencilerimiz aldı.

Takım Sıralamasında ise üçncülük  Kupasını  1. Emre Özbaş(8C)

2. Hasan Hüseyin Gül(7F)

3. Ali Emir Bilici(7E) isimli öğrencilerimiz aldı.

Yarışma sonunda, ülkemizde model uçak sporunun çocuklara sevdirilmesi, yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi için çok önemli isimler olan değerli hocalarımız Sayın Birol Öner ve PM Model Şirket sahibi emekli kaptan Pilot Nuri Selim Etger öğrencilerimizi tebrik etti ve modelcilik hakkında teknik bilgi verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

07-03-201809-03-201809-03-201809-03-201809-03-201809-03-201809-03-2018

Yayın: 07.03.2018 - Güncelleme: 31.05.2023 14:20 - Görüntülenme: 262