İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu

MÜDÜRÜMÜZDEN 2. DÖNEM MESAJI

Sevgili Öğrenciler,

Bu yeni döneminde azim ve karalılık ile yeni başarılara ulaşacağınızı umuyorum; derslerinizde, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerinizde sorumluluk sahibi olarak özenli ve sistemli çalışmayı kendinize ilke edininiz. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak başarılı bir öğretim dönemi geçireceğinize inanıyor, Sizleri Allah’a emanet ediyor.

Değerli Veliler,

Çocuklarımızın yetişmesinde sizlerin katkısı çok büyüktür. Olumlu ve yönlendirici desteğinizle ve çocuklarınıza yapacağınız rehberlikle onların özgüvenlerinin artmasına katkı sağlayacaksınız. Bunları yaparken okul-aile işbirliği esasına dayalı olarak öğretmen ve okul yönetimi ile sürekli iletişim kuracağınıza inanıyorum. Hiçbir zaman unutmayalım ki, iyi bir toplumun temeli ailede atılır. Bir aile değerlerine ne kadar sahip çıkarsa, toplum da o kadar sağlam olur. Eğitim öğretimin üç ayağından birinin sizler olduğunuzu unutmayınız. Çocuklarımızı sadece maddi yönden değil, manevi yönden destekleyerek her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz.

Gelecek için umut ışığı, yüreklerinde dağ gibi iman taşıyacak çocuklar yetiştirmeniz dileğiyle.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

Ben,

Sahip çıktığın her bir karar için,

Ter döktüğün her bir ders için,

Hakkını vererek tuttuğun her bir nöbet için,

Kapısını çaldığın her bir öğrenci için,

Merhem olduğun her bir dert için,

Ortaya koyduğun her bir önerin için,

Sevgin, saygın, dostluğun, arkadaşlığın için,

çok çok teşekkür ediyorum.

Bu yeni dönemin hep birlikte yeni mutluluk ve başarılara tanıklık edecek güzel bir dönem olmasını Allah’tan diliyorum

Yayın: 02.02.2024 - Güncelleme: 04.02.2024 14:06 - Görüntülenme: 485