Okul Öğrenci Meclis Başkanı

Ben Abdullah Sevban ÖZGÜL. Şu an 7.sınıf öğrencisiyim. İlk öğrenim hayatım Gülpembe Çocuk Akademisi’nde başladı.

7 yaşımda Ataköy Muhittin Üstündağ İlkokulu’na gittim ve E-twinning projesinde yer aldım. İspanya ve Polonya’lı öğrencilerle online ortak projeler yürüttük.

Şimdi ise Prof. Dr. Osman ÖZTÜRK İmam Hatip Ortaokulu’ndayım. Bu okulda 5. Sınıftan itibaren model uçak atölyesine katıldım. Bu konuda bana model uçak öğretmenim olan Mehmet Sertkaya bana çok katkıda bulundu. 6. Sınıfta ise İstanbul’da model uçak ve planör yarışmasına katıldım. Model uçakta ikinci, planörde ise birinci oldum.

Bu yıl ise Dede Korkut Hikayelerinden esinlenerek yeni bir hikaye yazma yarışmasına katıldım ve okulda birinci, ilçede ise ikinci oldum. Okulumuz Türkçe öğretmeni Funda Aslaner’in bu konudaki rehberliği ufkumu açtı ve beni geliştirdi.

Bu başarılarımdan dolayı desteklerini esirgemeyen   müdürümüz Vahide CEYLAN’a ve beni okul meclis başkanı olarak seçen öğrenci arkadaşlarıma çok teşekkür ederim .

Yayın: 16.03.2024 - Güncelleme: 16.03.2024 16:53 - Görüntülenme: 71